perjantai 7. maaliskuuta 2014

Töitä

Viime päivät on kulunu aikalailla kokonaan töitten parissa. Aamulla mennyt talliin ja päivällä saattanut keretä tunnin-pari käymään kotona ja takaisin tallille ja illalla takaisin kotiin. Päivässä yleensä ratsastan sen 2-4 hevosta.

Tänään olin ensin tallilla 9-13 sen jälkeen kävin kotona ja menin Vassen luokse klo 14. Laitoin sen kuntoon ja mentiin sitten larjoille ja kolmelta ratsastin Arman. Arma ontui sunnuntaina joten se oli maanantain ja tiistain vapaalla ja sen jälkeen oon ratsastellu sitä käynnissä eteen alas ja viikonloppuna jatkuu vielä sama. Ensi viikolla katellaan sitten jos aletaan ravityöskentelemäänkin jo.
Vassella menin tänään esteitä / puomeja samoin Mahdilla.
Mahdilla hypin tänään 80-85 cm estettä pitkästä aikaa. Este näytti hurjan korkealta kun ei ollut kun ylimmät puomit, mutta ei se lähempää katottuna ollutkaan niin iso.
Gerellä menin itsenäisesti tuntien jälkeen koulua ja sain laittaa sille Reginan estesatulan. Sen oma satula on hirveä istua joten en sillä tykkää mennä.

Eilen ratsastin Marsin ja sillä oli hirveästi virtaa ja ei millään olisi halunnut käynnissäkään rauhoittua. Painoi kuolainta vastaan joten vaihdoin sille lopulta Vassen kuolaimettomat ja meni niillä paremmin.

Jatkossa meen Marsilla vähän useammin ja alan enemmän työskentelemään sen kanssa käynnissä, että saisi sen siinä rauhalliseksi ja rennoksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti