maanantai 31. maaliskuuta 2014

Viikko jäljellä

Enää viikko niin pitäisi lähteä takaisin Perhoon! Vasse lähtee omistajalleen ainakin muutamaksi kuukaudeksi asustelemaan ja katsotaan sitten jatkoa.
Aika on mennyt hirveän nopeasti, tuntuu että olisi vasta aloittanut harjoittelun Larjoilla mutta siitä on jo melkein 4 kuukautta.
Harjoittelun aikana aika paljon olen päässyt ratsastamaan ja jonkun verran pitänyt tunteja & auttanut esim. estetunneilla esteiden laitossa ja niiden nostamisessa yms.

Tänään liikutin ensin Ineksen ja venyttelin sen liikutuksen jälkeen, edelleen on tosi jäykkä oikeasta takajalasta. Ineksen jälkeen menin Arman, jota en olekkaan liikuttanut reiluun viikkoon. Yllättävän nätisti meni. Oli puhdas sekä käynnissä että ravissa.
Hemmon menin viimeisenä, menin ilman satulaa kun sen satula oli Vassella käytettävissä ja oltiin aloittelijoilla kärkiratsukkona. Hemmo meni ihan huipusti! Mutta sehän nyt aina on huippuhepo.

Viikonloppuna liikutin Ineksen myös ja venyttelin samoin Reginan. Takajalat Regina antoi ihan hyvin venytellä, mutta etujalkoja ei ihan niin hyvin kun on sen verran jumissa. Menin myös Marsin viikonloppuna ja jaksoin taas mennä maneesille sillä.
Laitoin sille kuolaimettomat ja se toimi ihan hyvin niillä. Mentiin väistöjä sen kanssa ja se yritti kovasti puskea perä edellä uralle tai sitten se suuttui ja rupesi potkimaan, mutta lopulta kuitenki suostui menemään ihan hyvin niitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti