tiistai 25. helmikuuta 2014

Liikuntaleiri

Larjoilla oli 24. - 25.2. liikuntaleiri, jossa olin auttamassa tunneilla ja laittamassa heppoja kuntoon. Maanantaina Vasse meni 2 tuntia ja tiistaina 2 tuntia + pulkkaratsastuksessa n. 1-2 tuntia.
Vasse tykkäsi vetää pulkkaa kun harvemmin saa kiskoa mitään perässään.
Liikuntaleirillä oli: Ratsastusta, askartelua, hevosten hoitoa, tallisääntöjen opettelua, varusteiden laittamista ja putsaamista, pulkkaratsastusta ja lännenratsastusta.
Ratsastin Vassea itse pulkkaratsastuksessa, mutta muuten sillä meni tuntilaiset. Pojalla ei ollut mitään ongelmia pysyä käsissä, mutta kokeiltiin toisen ohjaajan kanssa vähän reippaampaa vauhtia kun leiriläisiä ei ollut ja siinä Vasse sitten koitti lähteä painelemaan täysillä ympäri peltoa. Sain sen kuitenkin aika nopeasti pysäytettyä, mutta mentiin mutka sen verran vauhdikkaasti että pulkka kaatui.
Pulkassa olijalle ei käynyt mitään.

Tiistaina liikuntaleirin jälkeen liikutin Geren ja Arman ja molemmat meni ihan kivasti. Arma meenasi alkaa kuumumaan laukassa, mutta sen sai nopeasti rauhoitettua ja sen jälkeen se meni tosi kivasti.
Gere meni ihan nätisti koko tunnin mitä nytten aluksi vähän jotain puhisi nurkille, vissiinkin siellä oli jotain tosi pelottavaa Geren mielestä, en kyllä tiedä mitä.

Kun olin ratsastanut Geren ja Arman niin laitoin Vassen kuntoon ja ratsastin sen takaisin omalle tallilleen. Siellä se pääsi muiden kanssa tarhaan ulkoilemaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti